Haneu.nl en beveiliging


Wij bij HANEU.nl nemen de beveiliging van uw gegevens zeer ernst. Hoe wij dit doen, willen wij u hier uiteenzetten.

Certificaat

Dat u bij ons alleen met ons kan communiceren en wie wij eigenlijk zijn, garanderen wij u met dit certificaat. De inzet van het certificaat kunt u zien aan de groene kleur van ons gekozen webadres en ook aan de groene kleur van onze firmanaam (zie bovenin de browser). Wij gebruiken hierbij een certificaat van de firma Geotrust Inc. U kunt met een klik op het volgende plaatje verzekeren van ons certificaat:

Versleuteling

Uw gehele communicatie met onze servers wordt versleuteld. Terwijl andere webshops alleen de winkelwagens versleutelen, bieden wij u de versleuteling al vanaf de eerste seconde aan. Uw gegevens, uw aankopen, de bekeken artikelen en categorieen, niemand kan deze zien.

Wij versleutelen met het veiligste versleutelingsmechanisme. Onze systemen zijn hierdoor geoptimaliseerd. U kunt dit middels de SSL-testen van Qualys controleren:

SSLLabs by Qualys

Veiligheid van de software

De shopsoftware wordt regelmatig geactualiseerd. Veiligheidsrelevante patches en updates worden ingezet.

Betaling

Bij ons betaalt u alleen via een factuur of middels Paypal. In geen geval worden door ons betalingsgegevens opgeslagen. Zo beschermen wij u voor de vermelde gegevens, die in het bijzonder afgeschermd dienen te zijn.