Lizzy-cart aluminium steekwagen

€ 144,84

inklapbaar, draagvermogen 150 kg

€ 119,70
€ 144,84 incl. BTW

bestelnr.: LC 1005
levertijd: 5 werkdagen, franco levering!

 • In de prijs is de 5% online korting al inbegrepen.
 • Deze is te koop voor een zeer gunstige HANEU.nl prijs

soortgelijke producten vinden:

Lizzy-cart aluminium steekwagen

Meer Views

 • Lizzy-cart aluminium steekwagen
 • Lizzy-cart aluminium steekwagen
 • Lizzy-cart aluminium steekwagen

Product Omschrijving

Details

aluminium steekwagen

U bent op zoek naar een transportwagen, die functionaliteit, flexibiliteit en een hoog draagvermogen combineert? Dan is de Lizzy-Cart de perfecte productaanbeveling voor u en de transportbehoeften van uw bedrijf.

De Lizzy-Cart van Protaurus is een combinatie van een inklapbaar, aluminium handwagen en kan op veel verschillende manieren gebruikt worden. Op kantoor, in de detailhandel of in de buitenlucht - de multifunctionele steekwagen draagt bij aan een moeiteloos en veilig transport van de te laden goederen en vergemakkelijkt zo uw dagelijkse werkroutine.

De belangrijkste productinformatie in een oogopslag:

 • handwagen aluminium inklapbaar
 • elastische spanband
 • bevestigingsring voor het transport van trommels, rollen etc. als optionele accessoire
 • bevestigingsranden voor bijv. gereedschapskisten of LED lamp- en kabelhaspels als optionele accessoire
 • afmetingen ingeklapt: H 780 x B 500 x D 60 mm
 • afmetingen uitgeklapt: H 1100 x B 500 x D 490 mm
 • TPE-banden, diameter ø 178 mm, rollagers
 • extreem lichtgewicht slechts 5.4 kg
 • draagvermogen: tot 150 kg

De Lizzy-Cart is een all-round talent dat overtuigt door zijn multifunctionaliteit. De veelzijdige steekwagen van aluminium is ontworpen om inklapbaar te zijn en kan extreem plat worden opgevouwen voor transport naar de klant. Zo vindt hij altijd een plaats, zelfs in kleine nissen of in de kofferbak. Bij opening biedt de praktische steekwagen diverse mogelijkheden voor het toevoegen van uitgebreide accessoires. U kunt dit eenvoudig toevoegen aan uw onderstaande aankoop. Verder is de Lizzy-Cart uitgerust met handige haakhouders. Hier kunnen bijvoorbeeld geleiders voor het transport van gereedschapskisten en -trommels of kabelhaspels worden gemonteerd. De multifunctionale aluminium steekwagen heeft ook speciale verbindingen voor ronde bevestigingen. Deze maken het transport van voorwerpen met een ronde vorm mogelijk, zoals vaten of rollen. De Lizzy-Cart heeft een elastische spanband voor het vastzetten van te laden goederen. Dit kan flexibel rond de betreffende goederen worden gewikkeld en vervolgens vastgesjord.

Het allround talent is gemaakt van robuust aluminium. De Lizzy-Cart is dus extreem licht en weegt slechts 5,4 kg. Ondanks de lichtheid van de trolley is deze ook zeer stabiel. Met een laadvermogen van 150 kg is hij ook geschikt voor het transport van zwaardere goederen.

Een speciale TPE-band (thermoplastisch elastomeer) op de wielen minimaliseert de kracht die nodig is voor transport met zware ladingen enorm. De niet-markerende wielen van de Lizzy-Cart zorgen ervoor dat de goederen rustig en spoorloos worden vervoerd. De Lizzy-Cart is een flexibele en praktische transport hulpmiddel, die overtuigt door kwaliteit en functionaliteit. Bestel het nu hier in onze shop!


Ook Aanbevolen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

LiZZy-cart aluminium steekwagen

LiZZy-cart aluminium steekwagen

€ 142,50
€ 172,43 incl. BTW
     

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

fabrikant / merk Protaurus
gewicht [kg] 0
grootheid stuk
EAN 8718692435087

Gerelateerde Producten