Günzburger Steigtechnik

GÜNZBURGER STEIGTECHNIK GMBH behoort tot de belangrijkste aanbieders van alle soorten klimtechnieken. Producten van GÜNZBURGER STEIGTECHNIK zijn niet alleen ladders voor zakelijk of prive gebruik, maar ook alle soorten van rol- en inklapsteigers, reddingstechnieken, bordestrappen en zelfs ook speciale constructies voor industrieel gebruik.

LISTA

In februari 1945 wordt de firma Lienhard Stahlbau in het Zwitserse handelsregister opgenomen. In 1953 ontstaat hieruit het merk LISTA, welke voor flexibiliteit, veiligheid, planningscompetentie, ordening, kwaliteit en ervaring staat. De toonaangevende fabrikant van bedrijfsinrichting produceert heden op drie vestigingsplaatsen bedrijfs- en opslagsystemen en verdeelt deze wereldwijd via eigen vestigingen en de vakhandel. Over meer dan 100.000 bedrijven wereldwijd vertrouwen op de producten van LISTA.

Protaurus

PROTAURUS is een van de toonaangevende fabrikanten van transportmiddelen en werkpleksystemen in Duitsland. Alle producten kenmerken zich door de hoogste kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. PROTAURUS gebruikt alleen hoogwaardige materialen, die zorgvuldig worden verwerkt door ervaren medewerkers. Daarom kan voor alle producten een kwaliteitsgarantie tot 10 jaar worden gegeven. Bedrijven uit alle sectoren en groottes werken enthousiast met PROTAURUS transportmiddelen, werktafels en werkbanken. In veel gevallen worden de standaardeenheden aan individuele eisen aangepast of volledig nieuwe uitvoeringen geïmplementeerd.

RasterPlan

Netheid en orde zijn specialismen, waarvoor Kappes in de wieg is gelegd. Wat spelenderwijs al vanaf de kinderjaren geleerd wordt, zet zich in de loop van het leven dag voor dag voort. Wij ruimen op, bergen op en sorteren – wij creëren netheid en orde – met alle middelen en mogelijkheden, die ons ter beschikking staan. Orde maakt plaats, geeft overzicht en bespaart tijd. Deze kennis is een beroep geworden en nu ontwikkelt Kappes sinds meer als vier decennia professionele systemen voor industrieel gebruik. Van gatenplaten tot gereedschapopslag, zichtbakken voor het overzichtelijk bewaren van spijkers en kleine delen, tot hoogwaardige kastsystemen voor een veilige opslag van zware machinedelen. Alles heeft zijn plaats en is bij de hand. En nog steeds is er nog meer te ontwikkelen. RasterPlan – voor een opgeruimde werkplaatsinrichting.

SCHULTE

Sinds 1921 zijn innovatie en omvangrijke service de succesfactoren van de firma Schulte Lagertechnik uit Sundern in Hochsauerland. Aan klanten en handelspartners biedt Schulte Lagertechnik een breed serviceaanbod rondom stelling- en magazijnlogistiek. De vandaag nog door de oprichtersfamilie gevoerde firma staat door de continue evolutie van hun aanbod gereed voor de eisen van de 21e eeuw.

Kerkmann

Sinds 1918 breidt Kerkmann Office Design uit Bielefeld zijn programma uit voor creatief ingerichte kantoren. Van systeemkantoorstellingen, prospectstaanders, wandprospecthouders, serveerwagens, paraplubakken tot aan kantoormeubelinrichtingen in alle soorten designs: Kerkmann levert alles, wat moderne kantoren zich wensen.

PAPERFLOW

De Franse firma Paperflow met vestiging in Lezennes bewerkt de markt met een breed aanbod aan office-uitvoeringen. Met kiene, bonte ideeën en een aanbod van modern tot stijlvol staat Paperflow jaar voor jaar garant voor harmonisch ingerichte kantoren. Design, functionaliteit en een individuele note.