Wat u moet weten ...

• 15 jaar ervaring

Sinds 1998 zijn wij als verzendhandelsonderneming succesvol in het bereik van intern transport, magazijntechniek en bedrijfsinrichting actief. Profiteert u nu en in de toekomst van onze ervaring bij het maken van de productkeuze, die wij in deze catalogus en op internet presenteren. Meer dan 14.000 artikelen in 24 categorieën staan in een standaard assortiment tot uw beschikking.

• Bekwaam advies

Het HANEU-verkoopteam staat graag met raad en daad voor u klaar. Wij adviseren u bij het maken van de juiste keuze voor de producten, het concept van individuele transportoplossingen, voor magazijnplanning of de inrichting van een kleedruimte of kantine. Samen met u vinden wij altijd een optimale oplossing voor uw bedrijfsaankopen.

• Geselecteerde kwaliteitsproducten

Ons ruime assortiment biedt oplossingen voor de complete magazijnen bedrijfsinrichting. Wij werken uitsluitend met bekende en grote merknamen samen, die langdurig de gewenste kwaliteit kunnen leveren. Onze arbeidsprocessen worden continu geoptimaliseerd, zodat wij het kostenvoordeel direct aan u verder kunnen geven. Het voordeel voor u daarbij is: kwaliteitsproducten tegen gunstige condities voor nu en in de toekomst bij HANEU!

 

De HANEU pluspunten

• Franco levering

Alle producten worden binnen het Nederlandse vasteland franco geleverd inclusief een transportverzekering. Wij kijken niet naar een minimale bestelwaarde. U betaalt altijd de gedrukte prijs.

• Garantie

Door de zorgvuldige keuze van onze producten kunnen wij u een minimale garantie van 3 jaar verlenen (zie de voorwaarden). Bij producten uit onze eigen fabriek kunnen wij deze naar 5 en deels naar 15 jaar verlengen.

• Leasingservice

Maak meer speelruimte met onze interessante leasingaanbiedingen. Neem contact met ons op voor verdere informatie.

• Maatwerk

Door de jarenlange samenwerking met onze leveranciers en ons eigen contact met de productieprocessen kunnen wij in zeer veel gevallen speciale uitvoeringen aanbieden. Daarbij kan een breed spectrum van kleine aanpassingen worden toegepast aan standaardproducten tot aan complete nieuwe constructies.

• Bemiddelingsservice

U heeft de oplossing voor uw transport-, magazijn- of inrichtingsprobleem niet in onze catalogus gevonden? Maakt u dan gebruik van onze jarenlange ervaring in het bereik van transport, magazijn, bedrijf en kantoor. Graag ondersteunen wij u bij het zoeken naar de optimale oplossing.